Відомий російський актор Олексій Панін, який прославився завдяки своїй скандальній і місцями неадекватній поведінці, вирішив висловитися про позицію співвітчизників щодо війни в Україні.

Олексій Панін в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону заявив, що російський народ, більша його частина, щиро вірить, що їх президент бореться з фашистами і "звільняє" Україну. За словами актора, їм зовсім не соромно за те, що відбувається. Більш того, вони підтримують дії свого диктатора і його армії.

Панін і Гордон, скріншот з відео

"Ця російська тупість ніколи не закінчиться. Країна рабів, царів, бояр, панів. Народ як був з плавленим сирком замість мозку, так і залишився", - сказав Панін.

Артист розповів, що нещодавно побачив на просторах інтернету. Російський військовий вручив горем вбитій мамі орден за загиблого бійця. Вона ридала в три струмки. Але ось Панін провів паралель і заявив, що його мати зробила б все, аби сина не відвезли на війну. Навіть під потяг кинулася б.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Хоча з іншого боку дивишся їй в очі і шкода", - додав актор.

Нагадаємо, що Олексій Панін принизив Тіматі і росіян після черг в IKEA, поки в Україні вмирають діти: "Не п*дараси?"

Раніше ми писали про те, що у скандального Паніна знайшлася четверта донька, але радості не принесла: таємницю приховували і мама, і тато

Як повідомляв Знай.uа, путінська підстилка Іван Охлобистін сам того не розуміючи розкрив всю сутність "русского мира": "Ми — орда"