Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" і "Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших. Зараз артистка активно розвиває свій аккаунт в Instagram і розміщує інформативні пости для шанувальників, число яких вже перевалило за 500 тисяч.

Надія Матвєєва присвятила новий пост істотам, які гідні не меншої уваги, ніж люди. Артистка подякувала кожному, хто врятував хоч одну тварину в цій страшній війні і підкреслила, що ці маленькі чотирилапі друзі повністю залежать від нас, але також допомагають пережити ці трагічні події і люблять просто так.

Скріншот з Instagram, Надя Матвєєва

Телеведуча заявила, що всі історії порятунку тварин українськими військовими говорять про їхню людяність і незламність, навіть у такий важкий для країни час.

"Бережіть своїх чотирилапих 🐕🐈🐩 Ми з Семі передаємо вітання вашим песикам та котикам!" - написала Матвєєва і показала на фото свого улюбленця.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Шанувальники відзначили, наскільки виріс пес телеведучої, а також поділилися своїми історіями і думками на цю тему.

Коментарі - instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya/

Коментарі - instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya/

Раніше ми писали про те, що ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва вказала на ще одну корисну діяльність під час війни: "Це не заважає допомагати ЗСУ"

Як повідомляв Знай.uа, ведуча програми "Все Буде добре" Надія Матвєєва зворушила ніжним сімейним фото з дитинства

Також портал Знай.uа писав, що Надія Матвєєва пообіцяла покарати окупантів за кожне відібране життя, ніякої пощади не буде: "Ми вистоїмо, не дамо замовкнути"