Знаменита українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук розповіла, як війна в країні відбивається на стані її меншого сина. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Саліванчук регулярно ділиться з шанувальниками в соцмережах не тільки яскравими фото і відео з життя, а й розповідає про труднощі, переживання і проблеми, які у неї виникають.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу знаменитість опублікувала фото з меншим сином, щоб показати, як на його стані відбивається війна. Анна Саліванчук неодноразово зізнавалася, що через ситуацію в країні знаходиться в постійному стресі, який не обходить стороною і інших членів її сім'ї.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Анна Саліванчук розповіла, що її молодший син лякається сирен і тому часто плаче ночами. Заснути може тільки якщо його взяти до себе. Через це батьки, та й сам малюк, не досипають, адже сирени ночами зовсім не рідкість.

"І так цілу ніч. Не плаче тільки тоді, коли на мені. Хоче відчувати себе в безпеці. Сирени зробили свою справу", - розповіла актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Святослав Вакарчук закликав українців збирати факти злочинів окупантів, щоб жоден не відмазався: "Гаага готова".

Також наш портал повідомляв, колишня Дзідзьо Slavia забралася на величезну скелю і поділилася потаємними думками: "Іноді стою на краю і хочеться йти".

Крім того, наш портал інформував, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво попросив українців в Європі не скиглити: "Вас прихистили..."