Кажуть, що приватний літак Неймара був змушений здійснити аварійну посадку незабаром після вильоту з Барбадосу, всього через кілька годин після того, як він позував на злітно-посадковій смузі для знімка в Instagram з сестрою Рафаеллою.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Літак повинен був повернутися до Бразилії рано вранці у вівторок після святкування зірки в рамках літньої перерви напередодні його повернення в Лігу 1 і Чемпіонату світу в листопаді.

Колишня зірка "Барселони" поділився фотографією зі своєю сестрою Рафаеллою Сантос поруч з літаком раніше в той же день і навіть опублікував знімок з неба після зльоту.

Скріншот сторіс Неймара

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

The Sun цитує повідомлення про те, що після паніки літак благополучно приземлився на північному сході Бразилії, при цьому неясно, хто ще був на борту.

Неймар, а також його сестра Рафаелла і його дівчина Бруна Бьянкарді були помічені в Майамі раніше на цьому тижні.

Ікона Бразилії також була помічена разом з британським боксером Крісом Юбенком-молодшим після того, як вони зустрілися в покерному турнірі серед знаменитостей.

У той час як талановитий нападник протягом своєї кар'єри ділив свою лояльність між клубами, відданість Неймара своїй сестрі Рафаеллі була постійною.

Скріншот сторіс Неймара

Окрім регулярних пропозицій соціальних мереж, в яких беруть участь близькі родичі, Неймар майже завжди готовий відсвяткувати день народження своєї сестри.

Незвично, що Неймар отримав дискваліфікацію і отримав травми приблизно 11 березня, в день святкування Рафаелли, оскільки в цей день він був вільний протягом семи з восьми сезонів.

Нагадавши, Неймар показав кадри зі своєю красивою мамою.