Відомий український співак і танцюрист Дмитро Монатік, який був наставником у талант-шоу "Голос. Діти" і "Голос країни", крім іншого ще й проявляє активність в соціальних мережах. Зараз артист регулярно дає благодійні концерти на підтримку рідної країни і всіма силами наближає її перемогу у війні з росією.

Дмитро Монатік дав відверте інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну, в якому розповів, що збирається робити зі своїми російськомовними піснями, а їх у нього досить багато. Як відомо, зараз серед українців гостро стало мовне питання на тлі стресу і загальної неприязні до всього російського.

Монатік і Дьомін, скріншот з відео

Співак заявив, що пісні на українську мову перекладати не збирається, на відміну від своїх колег. Він пояснив це тим, що колись його російськомовні треки подарували йому і слухачам багато хороших емоцій. Більш того, артист не бачить сенсу витрачати час на минуле.

"Ті пісні залишаться піснями, які я дуже люблю і вклав всю душу", - додав артист.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Але хіти, написані раніше, на благодійних концертах на підтримку України він не виконує, хоча шанувальники дуже просять. Але ось після він зізнався, що одну пісню все ж заспівав на заході і немов відключився від всього, що відбувається.

"А я не можу, тому що не кружляє світ, він зупинився", - заявив Монатік.

Раніше ми писали про те, що "Тихенько, щоб ніхто не бачив": що Monatik приховує від своїх дітей

Як повідомляв Знай.uа, Monatik в підвалі записав новий трек українською: "Дуже сильна пісня, кожен раз до сліз!"

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Педан і Монатік показали Макрону, що українці не здадуть ні сантиметра своєї землі: "Мріяти не шкідливо"