Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко.

«Чутки про його смерть перебільшені. Нещодавно він сам про це сказав на петербурзькому форумі, але я знаю точно, що в комі він не був, а ось у ступорі – він був. Він вийшов з ладу на пару годин, і лікарі намагалися його якимось чином привести до тями: його кололи і били по щоці», - зазначив Влад Росс.

На думку астролога, у путіна цілком можливо може бути недуга центральної нервової системи, а саме хвороба Паркінсона, коли з'являється мимовільний тремор кінцівок і різні рухові порушення.

«У комі він не був, але в ступорі і застої був точно, а ось тепер він виходить на публіку виключно (на петербурзький форум, - Ред.) під дією екстазі: він збуджений і починає говорити, що він «Петро I», - сказав Влад Росс.

Як сказав астролог, щойно Марс планета вбивств увійде до астрологічного будинку влади росії, то путін помре. За словами астролога, це буде 16 липня.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

«Я вже всіх кілерів підготував. Дорогі кілери, дуже вдала дата, субота, 16 липня, путін може, як завжди, плавати у своєму басейні, з 16 липня до кінця серпня можна буде його ліквідувати…», - сказав Влад Росс.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Олександр Кочетков пояснив, чи є сенс Росії використовувати тактичну ядерну зброю.

Також Знай.ua публікував слова Тараса Загороднього: росія все більше переконується, що вона взагалі одна.