Олег Скрипка - відомий український виконавець і учасник легендарного гурту "ВВ" (Воплі Відоплясова), створеного понад 30 років тому.

"ВВ" - засновники українського рок-н-ролу та етно-року. Олег Скрипка не надто часто, але періодично радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram. Зараз це відбувається в перервах між благодійними концертами, які проходять в Європі.

Олег Скрипка. Фото: Facebook

Так, в якийсь момент, в об'єктив камери потрапив пенсіонер з Європи. У підписі до матеріалу сказано, що нібито він з Німеччини, проте точно сказати неможливо. Чоловік весело запалює під одну з композицій "ВВ", розважаючи людей навколо. Він виглядає досить молодіжно. На ньому сучасна парку, навушники, кепка. Видає тільки сива, масивна борода на обличчі.

Олег Скрипка ж, десь там же дав невелике інтерв'ю, в якому згадав про війну і людей, що захищають Україну. Те, що настрій в Україні бойовий, він підтвердив, один з музикантів "ВВ" зараз служать в лавах Збройних сил України.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

- Гітарист - він у військах. Ми спілкуємося з ним, коли його вдається висмикнути з його постів, він грає концерти в Києві. А так і у нього купа знайомих, і у мене знайомі пішли воювати на фронт, я спілкуюся постійно, звичайно.

Нагадаємо, Олег Скрипка в перервах між концертами віддався духовному таїнству: "У центрі Європи підтримали українське джерело"

Як повідомляв "Знай.ua", Олег Скрипка та Христина Соловій у Празі заспівають на підтримку України: "Буде перемога"

Знай.ua писав, легенда "Воплів Відоплясова" Олег Скрипка зазіхнув на Париж заради діточок в "Охматдиті": "Який стильний"