Популярна українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук похвалилася результатами виснажливих тренувань у залі. Фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Саліванчук, бувши мамою, встигає не тільки приділити час двом синам, а й займатися спортом, а також спілкуватися з шанувальниками в соцмережах. Зірка регулярно ділиться новими фото і нерідко показує свій побут та інші дрібниці, які завжди дуже цікаві фанатам.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу зірка вирішила трохи похвалитися гарною фізичною формою. Анна Саліванчук завжди знаходить час для тренувань, а коли не може відвідати зал, то займається вдома. Робота над собою дала помітні плоди.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Після чергового заняття зірка поділилася фото в крихітному топі і облягаючих лосинах. Знаменитість зазначила, що виклалася на "всі сто" і незабаром результат можна буде побачити наочно.

"Завтра буде пружна попка", - підписала фото актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."