Дружина фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі співачка Alyosha пригадала, яким був її чоловік у той час, коли вони тільки познайомилися.

Архівну світлину Тараса Тополі Alyosha виклала у новій публікації на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. Слід зауважити, що музикант на опублікованому фото мало на себе схожий - здається, це зовсім інша людина.

Але, як пише Alyosha у своєму пості, її чоловік зовсім не змінився з того часу і залишився таким же мудрим та з великим серцем. Єдине, що помінялося з того часу - так це його зачіска, додає співачка.

Тарас Тополя, instagram.com/alyoshasinger

Як відомо, Тарас Тополя зараз служить у лавах ЗСУ, то ж Alyosha зізналася, що вже не дочекається обіймів з чоловіком, а також засипала його теплими словами.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Зустріла тебе таким:) Мудрим, з великим серцем, з чітким усвідомленням всього, що існує…Це те, чому ти навчаєш усіх, хто є поруч з тобою, хто любить тебе, хто тебе відчуває! Ти не змінився, тільки зачіскою) Ти неймовірний! Моє кохання❤️ З днем народження Тополька:* Дуже чекаємо з дітками теплих обіймів твоїх ❤️", - написала співачка. Alyosha

Нагадаємо, гурт "Антитіла" розкрив свої плани - після війни все зміниться: "Перед нами стоїть багато викликів"

Також ми писали, Тарас Тополя з "Антитіл" повеселив українців позитивним роликом з фронту: "Коли немає роботи"

Нагадаємо, "Антитіла" повернулися до захисту Харківської області від окупантів - готувалися кілька років: "Не хочуть бути мішенню"