Відома українцям співачка Настя Каменських розповіла про величезне задоволення, яке їй вдалося випробувати на одному з виступів. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Настя Каменських з найперших днів війни робить все можливе, щоб допомогти Україні. Зокрема зірка активно виступає на благодійних концертах, збираючи кошти для допомоги українцям, постраждалим від війни.

Настя Каменских. Фото: Instagram

Так, Цього разу Настя Каменських виступила для українців на "Ukraine Freedom Voices" і зізналася, що для неї було особливим задоволенням вийти на сцену і відчути неймовірне єднання з тисячами людей. Вона зазначила, що навіть після концерту вона відчуває мурашки на шкірі.

"Досі мурашки по шкірі від цих хвилин, які я розділила разом з вами на сцені. Співати в унісон про Україну, разом з тисячами людей — українців, які так само люблять і сумують за своєю країною — це було таке тепле і рідне почуття", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Також Настя Каменських висловила впевненість, що незабаром українці зможуть також зібратися, але вже в рідній країні і разом заспівати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських розповіла, що забирає війна у всього людства, крім життів невинних: "Руйнує все живе".

Також наш портал писав, Маша Єфросиніна розповіла про велику сімейну трагедію: "За всі ці 20 років навіть причину не впізнала".

Крім того, ми повідомляли, Alyosha здивувала давнім фото свого чоловіка Тараса Тополі з "Антитіл": "Зустріла тебе таким".