Популярна і досить скандальна блогерка з Дніпра Аня Алхім в інтерв'ю з Раміною Есхакзай згадала телеведучу Олену Філонову і погрожувала побити її.

Так звана "війна" між блогерками Анею Алхім і Оленою Філоновою триває вже давненько. Дніпрянка неодноразово засуджувала дії своєї колеги і активно хейтила її в соцмережах, нацьковуючи своїх численних шанувальників.

Олена Філонова, фото з Instagram

Цього разу, в інтерв'ю для YouTube каналу "Ходять чутки" Аня Алхім заявила, що Філонова постійно ниє. Більш того, блогерка звинуватила Олену в тому, що вона під час війни навмисне згадала те, як колись Аня називала путіна красунчиком.

Дніпрянка погрожує побити Філонову при особистій зустрічі, так як за її словами, прості прохання не висвітлювати давні і не дуже приємні події вона не сприймає.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

"Повернуся до Києва і обов'язково зустрінуся з Оленою. При першій же можливості наб'ю їй пику, тому що вона огидно поводиться. Настільки вона за*бала, дострибалася. Її Бог вже не вбереже, я її ненавиджу", - заявила Алхім.

Раніше ми писали про те, що Слава Дьомін дізнався все про похоронний бізнес родини української фанатки путіна: з воїнів ЗСУ теж беруть гроші

Як повідомляв Знай.uа, блогерка Аня Алхім заявила, що путін найвпливовіша людина в світі: "О*уївший, може управляти всіма"

Також портал Знай.uа писав, що Слава Дьомін "обхитрив" і довів до сліз колишню Козловського Раміну Есхакзай: "Конкуренція, вона така"