Стосунки батьків і дітей - одні з найскладніших для вивчення, але також вони одні з найбільш захоплюючих.

Телеведуча Маша Єфросиніна і співачка Оля Полякова обговорили цю тему в черговому випуску проєкту "Взрослые девочки" . Відзначимо, що випуск було знято до повномасштабного вторгнення росії на територію України, в січні 2022 року. Опубліковано ролик на прохання шанувальників знаменитостей.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

Дівчата запустили невеликий бліц під назвою "Було/не було", де на коротке запитання вони коротко відповідають, чи мав місце в їхньому житті той чи інший факт.

Перше питання, яке поставили Олі і Маші за кадром було "Знайомила в шкільному віці батьків зі своїми хлопцями?".

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Відповіді, м'яко кажучи, здивують багатьох українців.

"У мене не було хлопців жодних в шкільному віці",- сумно відповіла Полякова, яка зараз є тією ще серцеїдкою і відверто говорить на всі інтимні теми.

"У мене були в садку", - на противагу "Королеві ночі" відповідає Маша Єфросиніна. Але ж зараз Маша більше відома всім своєю серйозністю і строгістю, а грайлива Маруся відкрилася публіці лише нещодавно.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео

Телеведуча згадала, що батьки не лаяли її не змушували вчитися або щось робити, а просто закликали жити і насолоджуватися життям.

"Перший раз, коли я отримала нереалтних п*здюлєй - це була наша кухня. Мене посадили на білу табуретку і сказали не ворушися... У 2 класі у нас був дуже хороший хлопчик Олежка Бугаков, він покликав усіх святкувати День народження на його хату. Ми грали в Пляшечку, Марійка запропонувала... У мене пересмокталися всі... Смокталися, як могли, висмоктуючи очі, зі слюнями і соплями...",- згадує Маша.

Тоді про це якось дізналися в школі і батьків Маші викликали до навчального закладу. Дівчина на все життя запам'ятала, як в її щоденнику з'явився величезний напис червоною ручкою "Батьків Ефосініної в школу. Явка обов'язкова!".

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, поцілунок, фото: Знай.uа

Єфросиніна не розуміла, що це означає і просто показала батькам. Коли родичі сходили в школу, то Маша побачила тата таким злим, яким не бачила ніколи до цього.

Тоді батько Маші назавжди змусив її запам'ятати те, що вона має право цілувати тільки маму, тата, дідусів і бабусь і то, тільки у свята. Зрозуміло, поки вона дитина.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна розповіла про велику сімейну трагедію: "За всі ці 20 років навіть причину не дізналась".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна заговорила про біль українок, душі яких скалічила росія.