Українські знаменитості Маша Єфросиніна і Оля Полякова порадували своїх шанувальників новим випуском проєкту "Взрослые девочки", який був присвячений темі стосунків з батьками.

Зокрема, дівчата поговорили і про непрості взаємодії з родичами чоловіка.

Відзначимо, що випуск було відзнято в січні 2022 року, до повномасштабного військового вторгнення рф на територію України.

Єфросиніна і Полякова, скріншот з відео

Оля Полякова зазначила, що дуже любить свою свекруху і коли її зовсім нещодавно не стало, то вона втратила найближчу людину в своєму житті.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Вона правильна свекруха. Для неї вибір її сина є найкращим. Вона вселила своєму синові, що він найкращий, чим зробила його дуже впевненим у собі. По друге, все що не робить її син - все круто, значить і вибрав він жінку, яка краща за всіх",- ділиться "Королева ночі".

Полякова зазначає, що свекруха завжди і до неї так ставилася, як до найкращої, і до її дітей. Саме від цієї людини Оля отримувала похвалу без приставки "але". По 40 хвилин свекруха могла захоплюватися талантом співачки.

Полякова, скріншот з відео

Маша Єфросиніна слухала Олю з захопленням і, хоча вона досі не хоче говорити про стосунки з матір'ю чоловіка, але зазначила, що все те, що є у Полякової в її випадку не відбулося. Вона називає це великою трагедією в сім'ї, яка не дозволяє спілкуватися всім разом всі 19 років шлюбу Маші і Тимура. Телеведуча навіть не знає причин такого небажання свекрухи налагодити спілкування.

"Чому свекрухи ставляться до невісток погано, а тещі до зятів добре? Тому що він же "мій улюблений хлопчик, я ж цю пісю мила, торкалась з дитинства, це ж мій мужчинчик маленький. Хто це тут прийшла? Не знаєш ти, ні як з тими яєчками, ні як з цим пісюнчиком поводитися. Що ти взагалі знаєш, дура молода?". І навпаки, доросла жінка, 40 років зустрічає в своєму домі молодого, симпатичного чоловіка. Ну, як можна до цього зайчика не ставитися добре? Це все по Фрейду. Ця сприймає, як суперницю, а ця - як партнера",- розставляє крапки Полякова.

Нагадаємо, що Оля Полякова розкрила таємниці свого дитинства: "Моя мама - графиня".

Раніше ми повідомляли, що Олі Поляковій довелося викреслити з життя всіх друзів через війну.