Всі звикли до зірок українського шоу-бізнесу - до Тіни Кароль, Олі Полякової, Юлії Саніної та інших.

Мільйони українців знають їхні пісні і з радістю підспівують на концертах, але іноді важко звикнутися з тим фактом, що не всі їхні композиції написані ними ж. Бувають або запозичення, або ж "подарунки". Зараз ми покажемо ті пісні, які були написані співаками іншим колегам.

Тіна Кароль, фото: Instagram

Почнемо, звичайно ж, з Тіни Кароль і Юлії Саніної. Всі напевно знають їх душевну композицію під назвою "Вільна", проте навіть якщо спуститися в опис до офіційного кліпу, можна побачити, що текст був написаний якоюсь Оленою Савраненко - це ніхто інша, як Alyona Alyona.

Тіна Кароль і Юлія Саніна, фото: Instagram

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Наступний виконавець - Олександр Пономарьов. Чоловік автор безлічі хітів - "Україна переможе", "Варто чи ні" і так далі. Але в 2001 році вийшла пісня "Він чекає на неї". Олександр чесно написав, що в кліпі знявся Святослав Вакарчук, лідер "Океану Ельзи" і автор цієї ж композиції.

А наостанок залишився Віктор Павлік, чоловік Катерини Репяховой і батько синочка Михайла. У нього є пісня "Недописана книга", створена дружиною Тараса Тополі Alyosha.

Нагадаємо, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт

Як повідомляв "Знай.ua", українки втратили голову через 15-річного сина Олександра Пономарьова: ще красивіше, ніж татко в молодості

Знай.ua писав, Віктор Павлик від душі повеселився з сином від Каті Репяховой: була і музика, і танці