Григорій Решетник запустив цикл передач "Як ти?", де спілкується з учасниками проєктів "Холостяк" і "Хлостячка", але в 5 випуску до телеведучого прийшла гостя "не за форматом".

Йдеться про колегу Григорія - Надію Матвєєву, яку українці знають по передачі "Все Буде добре". Решетник ніжно називає її "Моя Надя".

Останні місяці привнесли зміни в життя телеведучої і мова йде не тільки про війну, яку розв'язала росія, але і про зміни в особистому житті народної улюблениці.

Надія Матвєєва, instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Зараз серце 53-річної Матвєєвої не вільне. Відзначимо, що дівчина вже двічі була заміжня і у неї є син Владислав, який народився в 1997 році. Григорію Решетнику Надія нарешті зважилася розповісти про обранця, з яким знайома трохи більше року.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Я б і зараз тримала це в секреті, тому що він взагалі не публічна людина, не має відношення до телебачення. Але за цей рік ми не тільки насолоджувалися життям, але у нас були і випробування - війна. Ми стали настільки близькими, що я можу щось про це розповісти... Нам познайомили спільні знайомі на невеликій вечірці...".

Матвєєва ділиться, що її чоловік не знав, хто вона така, так як його навіть немає в соціальних мережах. Він близький до медицини. І тільки через деякий час знайома розповіла чоловікові, що він завів спілкування з відомою телеведучою. Чоловік пошукав інформацію про знаменитість і здивувався тому, скільки Надії років.

Надія Матвєєва

"Я тоді не могла подумати, що буду разом з цим чоловіком... Причина - різниця у віці. Він не на трохи молодший... 20 років... Я ж з цим табу жила... У мене було інтерв'ю з Машею Єфросиніною і я про це говорила. Я вважала, що такі стосунки сенсу не мають і через 3 місяці я зустріла своє кохання... Мої стереотипи розрушені життям... Ми це обговорили, коли вирішили, що ми будемо разом жити і те, що це теоретично може вплинути на наші стосунки",- поділилася телеведуча.

Нагадаємо, що Надія Матвєєва захопилася людяністю військових, які рятують тварин з-під обстрілів.

Раніше ми повідомляли, що ведуча програми "Все Буде добре" Надія Матвєєва зворушила ніжним сімейним фото з дитинства