На формування будь-якої дівчини, як жінки дуже сильно впливає її батько і його ставлення до доньки. Якщо батько був холодним, незацікавленим в дитині, то дівчина в майбутньому буде вибирати собі таких же партнерів.

І все для того, щоб компенсувати те, чого недоотримала від такого ж батька і викликати емоцію. Це обговорили Маша Єфросиніна і Оля Полякова в новому випуску шоу "Взрослые девочки" присвяченому темі батьків.

Єфросиніна і Полякова, скріншот з відео

Оля Полякова зазначила, що її тривалий час не цікавили жодні хлопчики, тому що підсвідомо вона хотіла собі чоловіка старшого віку, який замінить їй батька. І перші роки стосунків з чоловіком Вадимом він повністю компенсував їй все те, чого не вистачило маленькій Олі в дитинстві.

"Я пам'ятаю, що років до 30 я була в абсолютно дебільно-щасливому стані недумання, неусвідомленості... Він за мене все вирішував, він був мій татко, він вішав на мене бантики. І тільки коли я подорослішала, я перевернула ситуацію з ніг на голову... Він навіть завжди говорив "Це моя старшенька", а сьогодні він вже називає мене матусею",- поділилася Полякова.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram

"Королева ночі" переконана, що все це було через те, що вона не мала батька. І вона дала гарну пораду дівчатам, котрі люблять чоловіків більш дорослого віку - заглядайте в своє дитинство, в якому є і всі причини.

Тому важливо створювати родину в тому віці, щоб діти росли в атмосфері, де у них буде класний приклад. Де дівчинка виросте і захоче повторити цю модель.

Нагадаємо, що Оля Полякова назвала корінь проблем в сім'ях, відчула і Маша Єфросиніна: "Я цю пісю мила, торкалась з дитинства".

Раніше ми повідомляли, що співачка Оля Полякова вразила шанувальників "крилатою" сукнею.