У Запоріжжі начальник караулу однієї із пожежно-рятувальних частин міста Павло Проскурніков придумав цілу легенду, щоб незвично зробити пропозицію руки і серця своїй коханій.

Про романтичну історію розповіли в МВС України.

За легендою, яку придумав рятувальник, в одному з навчальних закладів сталася пожежа. Прибулі за викликом рятувальники нібито провели попереднє бойове розгортання і спільно з керівництвом евакуювали персонал.

Рятувальник зробив пропозицію своїй дівчині, фото ДСНС

Коли всі люди вийшли у двір, "рятуючись" від пожежі, Павло здивував свою дівчину Анастасію, подарувавши їй розкішний букет червоних троянд. Після він встав перед нею на одне коліно, як це буває в найкращих традиціях і попросив стати його дружиною.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Показати ще

Рятувальник зробив пропозицію своїй дівчині, фото ДСНС

Реакція дівчини була миттєвою. Вона без вагань відповіла "так".

"Нас попередили заздалегідь, що будуть проходити навчання з рятувальниками. Але я навіть і подумати не могла, що Павло таким чином зробить мені пропозицію. Я дуже щаслива!", - поділилася емоціями наречена.

Рятувальник зробив пропозицію своїй дівчині, фото ДСНС

Раніше ми писали про те, що Женя Кот показав молоду пару, яка після одруження відразу пішла на фронт, захищати Україну від окупантів: "Любов сильніше зла"

Як повідомляв Знай.uа, воїн ЗСУ здивував дівчину своєї мрії пропозицією руки з фронту по відеозв'язку: "Життя не зупинити"

Також портал Знай.uа писав, що война не скасовує життя і кохання: майже 52 тисячі пар в Україні об'єднали свої життя за 90 днів російської агресії