Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами і сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має немаленьку аудиторію в соцмережі Instagram, на її аккаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Ольга Горбачова, як і інші знаменитості, в черговий раз заявила, що українцям не можна опускати руки. Навіть незважаючи на невелике занурення в колишнє життя, яким воно було до війни. Не можна припиняти молитися і допомагати.

Артистка розповіла, що з її знайомого взводу, що складається з 11 осіб, вижило тільки 4 людини, перебуваючи в Сєвєродонецьку.

Скріншот з Instagram, Ольга Горбачова

"От і порахуйте, чи достатньо молитесь, і скільки та за скількох маємо молитись. БІЛЬШЕ, ЩЕ БІЛЬШЕ і МАКСИМУМ, скільки зможемо!" - додала Горбачова

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Дівчина підкреслила, що зараз в наших думках повинна бути тільки молитва. І для цього не обов'язково відволікатися від справ і читати. Можна слухати жанр церковної гімнографії, або ж повторювати про себе молитовні слова, звернені до Бога.

"Не витрачати час на обговорення/осуд/жахіття/зрадопошук та інший непотріб в наших головах, а тільки на створення постійного молитовного стану. Постійного захисного поля України. А потім все ж таки зупиняти рутину і стояти читати молитви буквально. Хоча б півгодини/годину зранку і ввечері. Бо вони стоять за нас довше, ризикують більше та втрачають все", - підсумувала артистка.

Раніше ми писали про те, що Ольга Горбачова нагадала, що довелося пізнати українцям, коли в їхнє життя увірвався "русский мир": "Як виглядає абсолютне зло"

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Горбачова заговорила про всепоглинаючу ненависть, яку відчувають українці з окупованих міст: "Не віддавайтеся сатані"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Нікітіна вирішила зробити подарунок українцям, які залишилися в окупованому Бердянську: "Хочеться підтримати"