Відома співачка і заслужена артистка України Катерина Бужинська реалізувалася не тільки на сцені, але і в соціальних мережах. Дівчина частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників, число яких вже перевалило за 120 тисяч.

Катерина Бужинська розмістила парочку яскравих фотографій зі свого недавнього благодійного концерту, який відбувся в Словаччині. В організації їй допомогла Тетяна Доканіна, а також викладач і учні школи мистецтв Могилева-Подільського, і місцевий танцювальний колектив FS SALAN.

Зібрані гроші з концерту Бужинська пожертвує в благодійний фонд "Здорове дитинство без меж".

Скріншот з Instagram, Катя Бужинська

"Ми не зупиняємося і рухаємося далі з благодійними концертами Європою, заради нашої спільної перемоги!Слава Україні!", - написала співачка.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Артистка зізналася, що співала зі сльозами на очах через усвідомлення, що під час її концерту окупанти атакували Україну ракетами і забрали життя мирних людей. Глядачі теж відчували її настрій і співпереживали.

"З важким серцем, знаючи, що по нашій рідній землі сьогодні вдарили 50 ракет, ми співали зі сльозами на очах… і глядач так само щемливо сприймав усе, що відбувалося на сцені", - зізналася Бужинська.

Раніше ми писали про те, що Катя Бужинська відповіла, чому не варто недооцінювати ворога: "Знищує поступово і методично"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль стала символом для українців: з образу співачки шанувальники малюють жінку Землі

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова попросила у президента Володимира Зеленського здійснити головну мрію: "Найкращий подарунок"