Відомий російський актор Олексій Панін, який прославився завдяки своїй скандальній поведінці, вже давненько виїхав з рідної країни і зараз активно виступає проти путінського режиму.

Олексій Панін з радістю повідомив, що створив резервну сторінку в соцмережі Instagram, так як основну затяті шанувальники "русского міра", незгодні з його думкою, просто знесли.

Артист навіть встиг розмістити парочку цікавих публікацій, одна з них - архівний і дуже провокаційний знімок, зроблений в Іспанії. У кадрі він розлігся в басейні разом з двома дівчатами. При цьому вони були повністю оголені, хоча Панін завбачливо замалював груди блондинки і навіть прифотошопив їй каранавальную маску, щоб ніхто не зміг розпізнати її особистості.

Скріншот з Instagram, Олексій Панін

"Відкопав стареньку фотографію. Щось у цьому є... 😎" - підписав знімок артист.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Шанувальники оцінили сміливість Паніна і його безпосередність. Деякі заявили, що теж хочуть так розважитися з двома красунями, ну і звичайно відважили парочку кумедних жартів.

Коментарі - instagram.com/panin.new/

Коментарі - instagram.com/panin.new/

Коментарі - instagram.com/panin.new/

Раніше ми писали про те, що Олексій Панін заявив, що росіян зовсім не терзають докори сумління за війну, яку розв'язав їх диктатор путін: "Країна рабів"

Як повідомляв Знай.uа, Олексій Панін принизив Тіматі і росіян після черг в IKEA, поки в Україні вмирають діти: "Не п*дараси?"

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова блиснула "п'ятою точкою" в дивній позі і без білизни: "Позитивні емоції"