Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" і один з тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук не сильно часто радує своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 300 тисяч чоловік.

Святослав Вакарчук разом зі своїм гуртом "Океан Ельзи" вперше виступив на концерті після довгої перерви. Захід відбувся в Грузії, місті Тбілісі. Востаннє артист виходив на сцену в грудні 2021 року.

Наступний концерт відбудеться у Варшаві, 28 червня.

Скріншот з Instagram, Святослав Вакарчук

Музикант розмістив фотографії з виступу і розповів, що мета його проведення не тільки в зборі коштів для допомоги Україні, а й у висвітленні трагічних подій.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Вакарчук заявив, що опускати руки ні в якому разі не можна, потрібно продовжувати боротися проти тероризму росії. Адже, як він зазначив, українські військові не втомлюються захищати рідну країну, а разом з нею і всю Європу.

"Сьогодні, після 4 місяців повномасштабного вторгнення росії та ведення нею бойових дій на території нашої держави, яких світ не бачив з часів Другої світової, а щоденні ракетні обстріли українських міст, сіл, інфраструктури є не що інше, як міжнародний тероризм, важливо не дати "втомитися" народам світу від наших новин", - написав Вакарчук.

Раніше ми писали про те, що Святослав Вакарчук закликав українців збирати факти злочинів окупантів, щоб жоден не відмазався: "Гаага готова"

Як повідомляв Знай.uа, Святослав Вакарчук відвідав у лікарні постраждалих від війни дітей: "Маленькі відважні пацієнти"

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук розповів про подвиги українських фотографів, які показали всьому світу злочини окупантів у Маріуполі