Український музикант, лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк був нагороджений Міністерством оборони за заслуги перед країною. На своїй сторінці в соціальній мережі instagram артист показав свій почесний орден.

Віктор Бронюк, як і багато зірок і прості українці, з самого початку повномасштабного російського вторгнення активно займається волонтерством, допомагаючи українським захисникам. Наполеглива робота дала свої плоди і артиста удостоїли серйозної нагороди від Міноборони.

Віктор Бронюк, скріншот

"Я ніколи не гнався за нагородами і подяками. Тому нагороду Міністерства оборони України, яку мені передав від міністра голова Вінницької обласної Військової адміністрації Сергій Борзов, присвячую своїм друзям-волонтерам", - заявив Віктор Бронюк.

За час свого волонтерства Віктор Бронюк спільно з друзями зробив дуже багато для українських захисників. На передові позиції було передано десятки автомобілів, яких постійно потребують бійці ЗСУ для більш ефективної роботи.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."