Відомий український співак Дмитро Монатік показав своїх синів, які розчулили виконанням пісні свого зоряного батька. Ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дмитро Монатік регулярно радує шанувальників новими фото і відео, як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю. Цього разу артист показав старших синів Платона і Данила.

Монатік. Фото: скрін youtube

На відео хлопчики катаються на гойдалки і цитують пісню зоряного тата "Може вже досить". Видно, що хлопчики розвинені не по роках і усвідомлюють кожен рядок з пісні.

"Я мрію, щоб наші діти жили в мирній, квітучій, правовій, сучасній і вільній Україні. Вірю, що так і буде. З Днем Конституції!",- підписав ролик Монатік.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

У коментарях під відео багато захопилися синами співака і засипали їх компліментами. Зокрема відео оцінило чимало зірок: Маша Єфросиніна, Сергій Бабкін, Слава Дьомін та інші.

"Боже, які зайчики. Так хочеться, щоб всі дітки України не знали що таке війна, і жили щасливим життям... Господи, захисти їх", " такі дорослі!",- написали в коментарях.

Скрін instagram

Скрін instagram

Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча з "Світського життя" показала фото з минулого життя: "Війна змінила плани кожного з нас".

Також наш портал повідомляв, дружина Юрія Ткача зізналася, що війна дала поглянути на Київ іншими очима: "Знову закохуюся в кожну вулицю".

Крім того, ми писали, Мішель Андраде з "Орел і Решка" після розставання з Потапом розповіла про нову втрату: "Люди показують туалет".