Оля Полякова - відома українська виконавиця, яка зараз виступає в багатьох європейських містах на благодійних концертах з метою збору коштів на допомогу громадян, які постраждали від війни.

У неї є дві дочки - 10-річна Аліса і 17-річна Маша. Про другу дівчину ми і поговоримо, тим більше, вона виставила дуже дивне відео в TikTok.

Маша Полякова. Фото: скриншот Youtube

Слів багато не було. Дівчина сидить за комп'ютером, в рожевих навушниках з вушками і нібито грає. Про це можна здогадатися по її серйозному, сфокусованому погляду на екран і по енергійному натисненню по клавіатурі і мишці. Несподівано те, що в якийсь момент починаються стогони і дівчина ледве стримує себе в руках.

"Ці раптові думки вбивають", - пише Маша Полякова в публікації.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Однак ніякої детальної інформації - про що ці думки і чому вона на них так реагує-дівчина не надала.

Маша Полякова, скрін з instagram

"Мене цікавить не сенс відео, а чому бляха муха вона веде TikTok по-російськи?", "Так, думки про перемогу гріють душу", "Коли раптово згадуєш те, що хочеш забути", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Маша Полякова влаштувала гарячу фотосесію в Тоненькому купальнику, поки мами поруч немає: зовсім доросла стала

Як повідомляв "Знай.ua", дочка Полякової Маша видала сімейну таємницю - Оля її виховувала жорстко: "Б'є вічно по клавішах носом"

Знай.ua писав, дочка Олі Полякової Маша погарцювала на шиї у хлопця: "Привітали вже 15"