Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, ексучасниця групи "Время и Стекло", де вона була разом з Позитивом.

І вона, і Олексій Завгородній тепер рухаються власними дорогами. Чоловік навіть відокремився від MOЗGI. Але всіх цікавить не це - а відносини Наді Дорофєєвої, вже з Мішею Кацуріним, а не Володимиром Дантесом. Для всіх це стало шоком, так як співачка мало не відразу після розлучення, а може і до нього... вже була в тісному контакті з Київським ресторатором.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram

А ось Дантес залишився один - або ж ні. Щодня в інтернеті спливають десятки фотографій, опублікованих Володимиром і колишньою дружиною Кацуріна Дашею, на яких можна помітити ознаки того, що вони проводять час разом.

Ось і зараз в TikTok з'явилося відео, як вони відпочивають удвох, сидячи в тіні, в кріслах. І поруч зовсім нікого. Музикант навіть від футболки відмовився, будучи перед нею в напівголому відео.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Володимир Дантес і Кацуріна, скріншот: TikTok

Примітно те, що на тлі грає його нова пісня, присвячена всім українським парам, які були змушені розлучитися під час війни.

І одного разу зустріну з потягу.

Та знаєш мила, залишимося без одягу.

Нагадаємо, Володимир Дантес зворушив ніжною піснею про розставання з коханою: "У найтемніші часи не хочеться бути наодинці"

Як повідомляв "Знай.ua", гурт MOZGI розпався? Позитив відверто розповів про долю чоловічого колективу на чолі з Потапом: "Деградувавши"

Знай.ua писав, Кацурін любив Надю Дорофєєву задовго до війни? У Дантеса не було шансів