"Українську" співачку Ані Лорак, яка вже давно перебралася до росії, і яка цинічно мовчить про жорстоку війну в Україні, помітили на святковій вечірці поруч з дружиною Пєскова і кремлівською співачкою Валерією.

Ані Лорак спокійно відпочивала на святі у свого друга - російського співака Філіпа Кіркорова, поки ворожі ракети вбивали українців. Кіркоров саме святкував день народження свого сина, влаштувавши, як завжди, грандіозне свято.

У мережі з'явилося відео, на якому разом з Ані Лорак на вечірку прийшли дружина прессекретар володимира путіна Дмитра Пєскова - Тетяна Навка, співачка Валерія, композитор Йосип Пригожин, співак Григорій Лепс.

Ані Лорак. Фото: скрін youtube

Нещодавно Ані Лорак з початку війни в Україні вперше з'явилася на російському телебачення, взявши участь у програмі "Де логіка?". Проте за увесь цей час вона ні словом не згадала про війну у країні, де вона народилася.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

На відео Філіп Кіркоров говорить тост, у якому згадує свою куму "улюблену Лорак", а також інших знаменитостей. У відео відмітили й дружину Дмитра Пєскова - Тетяну Навку, уродженку Черкас, співачку Анну Асті, Григорія Лепса, Тіматі та Йосифа Пригожина.

Ані Лорак на святі у Кіркорова, скріншот з відео

Нагадаємо, Мурат Налчаджіоглу в свій День народження засунув руки в "міжпопіє" нареченої, у Ані Лорак такого не було: "Коханий..."

Також ми писали, наречена колишнього Ані Лорак притулилася до Мурата, щоб сонечко пригріло попу: "Весілля потрібно зіграти"

Нагадаємо, друг Ані Лорак Сергій Лазарєв потрапив під удар Путіна і російських ЗМІ: "Це цькування, я завершую свою діяльність"