Фіналіст "Битви Екстрасенсів", рунолог Денис Маклашевський передбачив держпереворот у росії. Як зруйнується країна-агресор, він розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Денис Маклашевський заявив, що у майбутньому Росії не існуватиме, як країна і не матиме свого президента. За його словами, РФ буде розділена між Китаєм, Японією, Казахстаном, Фінляндією, Литвою, Україною та Білоруссю.

Денис Маклашевський та Слава Дьомін. Фото: скрін youtube

"Я чекаю на нього, я чекаю на цей переворот, я чекаю на поділ росії і президента там уже не повинно бути. Сибір - це Китай, Курили - Японія, Казахстан забирає собі першу частину, фіни забирають своє місто Петербург, яке забрала колись росія у Фінляндії. Частина відійде Литві, частина забере Україна і залишиться Кремль по Білорусі і швидше за все це буде Білорусь", - заявив Маклашевський.

Варто зазначити, що українці такий перебіг подій оцінили.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"План супер, мені подобається", "Хай би швидше, але скільки там не адекватів, хоча головне відрубати голову, хвіст поборсається лише трохи", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".