Відомий український співак, переможець "Х-Фактора", учасник шоу "Танці з зірками", а також представник України на щорічному конкурсі "Євробачення" Mеlovin (Костянтин Бочаров) переконаний, що світ більше ніколи не буде таким, як був раніше.

Своїми думками артист поділився у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм.

"#думкивголос 💭 127 день війни з нашими "братішками" ваньками… Світ вже ніколи не буде таким, яким він був раніше. Зміни відбуваються скрізь: у нашій ментальності, культурі та елементарній спроможності відчувати та співпереживати один одному. Все, що раніше було "не на часі" - стало актуальним як ніколи.", - йдеться у повідомленні. Melovin

Пост Melovin, instagram.com/melovin_official

Артист звертає увагу на те, що все, що було "не всё так однозначно" у результаті виявилось кривавим терором та знищенням нації. Він додає, "скільки живу в Україні, фашистів, бандерівців та неонацистів так і не побачив". А всі виправдання росіян він бачить лише як відсутність права голосу, поваги до себе та людяності.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Коли читаю коментарі в Інтернет-просторі, типу: "это не мы, это всё власть", розумію, що це вже стає недолугим видовищем відсутності сили, права голосу, поваги до себе та людяності. Тому що тільки свита робить свого короля. А якщо у короля така свита, то і доносити їм правду вже немає ніякого сенсу. Для них банан завжди буде яблуком. Та і взагалі, свині люблять яблука. Слава ЗСУ, волонтерам та всім хто залишається з Україною! Дякую за увагу. Ми переможемо, бо непереможні.", - написав він. Melovin

Нагадаємо, Melovin зробив те, чого всі українці так довго чекали - навіть війна не стала перешкодою: "Сльози з першої секунди"

Також ми писали, Melovin показав унікальний кадр путіна в комі - цього ніхто не очікував: "Нехай він з неї і не вийде"

Нагадаємо, Mеlovin залікував серцеві рани українців, залишені війною: "Сумував за нашими зустрічами"