Наталія Кличко вразила підписників вокальними даними

Відео з акапельним вокалом Наталія опублікувала у своєму Instagarm.

Віталій та Наталія Клички, фото xsport

Як відомо, подружжя більшу частину часу не живуть разом - Віталій в Україні, а Наталя в Німеччині. Троє їхніх спільних дітей зараз у Великобританії, де здобувають вищу освіту. Попри чутки, що вони давно розлучені, мер спростовує цю інформацію.

Останнім часом дружина мера захоплюється співом. Нещодавно 47-річна Наталя зробила фото з молодим музикантом, який виступає під псевдонімом Daniel Lеon. Біля фото є допис, що вони готові до сцени.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Пісню "Чарівна скрипка" авторства Юрія Рибчинського та Ігора Поклада вона присвятила дню народженню подруги Ірини, яка наразі знаходиться в Києві, а також українцям, що були змушені покинути свої домівки через війну.

Не так давно дружина мера та модель потрапила на сторінки німецького глянцю Bunte і, звісно ж, не забула похвалитися цим фактом в соціальній мережі.

У коментарях шанувальники подякували Наталії та написали:

"Дякуємо. Яка Ви справжня!!! Щира та талановита красуня!!! Пишаюся, що є такі люди з України!!! Сонячних днів Вам та світлих людей поряд, щастя!!!"

"Краса української пісні!!! Браво💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷"

Нагадаємо, дружина Віталія Кличка Наталія засвітилася в компанії молоденького музиканта: готується до чогось особливого.

До слова, дружина Віталія Кличка Наталія показала, що допоможе їй зібрати гроші для народу України: "Війна вирує".

Раніше ми писали, що дружина Віталія Кличка показала, як піднімає собі настрій поки далеко від чоловіка: "В гармонії з собою".