Відома українська актриса, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька показала, як дарує посмішки за допомогою свого таланту. Ролик вона опублікувала у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дар'я Петрожицька активно веде свою сторінку в соцмережі, тож шанувальники регулярно дізнаються про нові події у житті улюбленої актриси. Зірка частенько радує новими фото та відео, а також показує, як проводить час у Німеччині, куди виїхала після початку повномасштабної війни.

Даша Петрожицька. Фото: скрін youtube

Так, цього разу актриса продемонструвала ще один свій талант – музичний. Дар'я Петрожицька "озброїлася" укулеле та захопила неймовірним виконанням пісні. Поки що кіноіндустрія в Україні стоїть на паузі знаменитість вирішила хоча б у такий спосіб подарувати посмішки шанувальникам.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Варто зазначити, що в Німеччині актриса живе зовсім не на самоті, оскільки зупинилася біля свого бойфренда Олексія, який має житлоплощу в Гамбурзі і з радістю поселив у себе кохану.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".