Відома українська співачка MamaRika влаштувала день добрих справ та відвідала діток, які перебувають у лікарні "Охматдит". Яскравими кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

MamaRika регулярно радує шанувальників новими кадрами як з особистого життя, так і з різних виступів. Так, цього разу зірка вирішила подарувати трохи усмішок найменшим українцям, які побачили всі жахи війни, та відвідала лікарню "Охматдит".

MamaRika, фото з Instagram

Співачка виконала низку пісень та весело пострибала з дітками під музику, викликавши у них позитивні емоції, яких зараз так не вистачає. MamaRika зізналася, що дуже засмучена тим, що діти змушені переживати всі жахи, які творять російські окупанти.

"Просто хочу сказати, що наші діти не заслуговують на всі жахи, які відбуваються зараз, і це не враховуючи тих бід, які і так випали на їхні непрості долі. У кожного маляти своя історія, і поруч завжди Мама, в очах якої безмежна любов та хвилювання, бажання прихилити весь світ - тільки би найдорожчий скарб одужав і посміхався без болю і страждань", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".