Легенда боксу Майк Тайсон зізнався, що приймав психоделічні препарати перед боєм проти товариша-ветерана Роя Джонса-молодшого у листопаді 2020 року.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

56-річний великий боксер Тайсон повернувся на ринг після 15-річної відсутності в листопаді 2020 року, щоб воювати з іншим ветераном Джонсом-молодшим у показовому поєдинку з восьми раундів. Цей поєдинок закінчився внічию.

Експерти та фанати були вражені виступом Залізного Майка, і багато хто вважав, що йому не пощастило, що йому не дісталася перемога. І тепер з'ясувалося, що Тайсон приймав психоделічні препарати перед змаганням у Лос-Анджелесі, що робило його виступ ще більш неймовірним. «Ми не використовуємо гриби, щоб втекти», — сказав він підкасту The Pivot.

Майк Тайсон, Getty Images

Популярні новини зараз

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

«Це допомагає мені тренуватись, це допомагає мені краще боксувати. Коли я б'юся, я дійсно не відчуваю ударів. Насправді це просто якесь чортове чарівне л*йно. Я був на грибах. Я б не бився без них. І трохи трави. Хотів би я займатися цим л*йном під час своєї кар'єри, я так страшенно злий, що не знав про це л*йно».

Мало хто не погодиться з тим, що Тайсон мав божевільну кар'єру. І це може стати ще більш божевільним, оскільки чутки про блокбастерний поєдинок із ютубером, який став бійцем Джейком Полом, продовжують зростати.

Потрібно погодитися, що таке несподіване та відверте зізнання від легендарного боксера здавалося дуже несподіваним.