Фанати Наді Дорофєєвої змонтували невеличке відео з кадрами концертів співачки, та закликали Дорофєву повертатися в Україну.

У фан-акаунті на Instаgram шанувальники розмістили невелике відео, у якому розповіли, як зачкучили за своєю улюбленою співачкою.

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

Хочемо звернутися до нашої Наді. Такої як ти співачки, Надю, не було і не буде.Ти єдина, хто зміг об'єднати нас. Ми не можемо подарувати тобі оселедець, але ми щаз життя готові віддать, Надя їдь до нас, коли ти вже приїдеш? текст-звернення до співачки у ролику

У своєму акаунті Надя Дорофєєва прокоментувала звернення вигуком в сторіс "Ахаха, Я вас обожнюю!"

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

Наразі Надя як і багато хто з артистів подорожує Європою, нагадуючи про війну та збираючи кошти для ЗСУ та біженцям, які змушені скитатися іншими країнами, поки в Україні йде війна. Дорофеева виступає, збираючи зали фанатів, а також провідує центри українських біженців.

Невідомо, скільки ще триватиме війна та чи зможе Дорофєєва повернутися в Україну, де вороги продовжують обстрілювати мирні міста.

Нагадаємо, ми писали, що Надя Дорофєєва розкрила таємницю свого дитинства та спантеличила шанувальників заявою про батьків.

Як повідомляв "Знай.ua" український співак Володимир Дантес відверто зізнався у трансформації після розриву з Надею Дорофєєвою, як раніше вже не буде.

Також "Знай.ua" інформував, що Надя Дорофєєва згадала найяскравіший спогад із минулого літа, коли ще була з Дантесом.