Співачка та гумористка з "Жіночого Кварталу" Марта Адамчук заспівала українські пісні, щоб зібрати кошти для дитячого притулку.

Співачка виконала декілька відомих композицій, зокрема "Обійми" Святослава Вакарука, "Я піду в далекі гори" - українську народу, та пісню "Сказати "так"", "не зупиняй мої слова". Відеозвіт співачка оприлюднила на своїй сторінці в Instgaram.

Марта Адамчук. Фото: скриншот Instgaram

Короткий звіт з нашого з musicunited.ua благодійного концерту. Щира дяка усім, хто долучився до збору коштів для Львівського дитячого притулку Марта Адамчук

Марта Адамчук. Фото: скриншот Instgaram

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Марта виступила у Львові, в камерному залі, де могла спокійно підійти до присутніх, щоб ті заспівали разом з нею. У коментарях шанувальники були вражені голосом та красою співачки, про що рясно прокоментували під дописом:

"Неперевершено, до мурашок", "Мартуся, ти неперевершена!", "Із задоволенням переглянула усі відео", "Це так неiмовiрно гарно!", "Дуже файний голос маєш, приємно слухати маленька чарівна принцеса", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Марта Адамчук з "Жіночого Кварталу" притулилася до коня-красеня, та подякувала всім захисникам.

Як повідомляв "Знай.ua" співачку Марту Адамчук з "Жіночого кварталу" розповіла, як один звичайний день із життя довів її до гірких сліз.

Також "Знай.ua" інформував. що вагітна Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" зробила те, на що довго не наважувалася і вразила українців