Мартін Брандл зіткнувся із зірками екрану, музики та спорту під час прогулянки стартовою решіткою перед Гран-прі Великобританії в Сільверстоуні.

Брандл, чиї перперегонні прогулянки вгору і вниз по стартовим решіткам "Формули-1" стали легендою, поговорив із музикантом Стормзі, актором Демієном Льюїсом, футболістом "Ліверпуля" Трентом Олександром-Арнольдом та шеф-кухарем Гордоном Ремзі.

Коментатор Sky Sports був тепло зустрінутий квартетом, але розмова з голлівудським актором Томом Крузом була трохи незручнішою, оскільки Брандл намагався силою пробитися крізь натовп, що оточував зірку "Найкращий стрілець" і "Місія нездійсненна".

Том Круз, скріншот з відео

Брандл встиг запитати, за кого він вболіває, і відповідь Круза "Льюїс, завжди" була ледь чутна.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Хтось почув, що говорив Том?" — запитав один із користувачів Твіттера, а інший пожартував: "Це саєнтологічний трюк, коли каже тетан 9-го рівня, а звук не виявляється, а створюється штучним шляхом".

Але один фанат похвалив Круза за те, що знайшов час для Брандла, сказавши: "Кажіть, що хочете про Тома Круза, але він найбільша кінозірка у світі, і в нього ще є час для Мартіна Брандла".

Круз був задоволений тим, що побачив у гонці, оскільки Хемілтон Льюїс продемонстрував свої конкурентоспроможні результати в сезоні, посівши третє місце.

Том Круз, фото: Daily Mail

Британець боровся за перемогу на заключному етапі через пізню машину безпеки, але після того, як Карлос Сайнс прорвався повз свого товариша по команді Ferrari Шарля Леклера на рестарті, іспанець вирвався вперед.

Нагадаємо, що Том Круз доглядає Кейт Мідллтон, поки принц Вільям "клацає" на прем'єрі.

Раніше ми повідомляли, що модель Емілі Ратаковськи зірвала з себе ліфчик і трусики, хвалячись ідеальною голою попою.