Багато хто міг хоч раз бачити такого бодібілдера, як Олександр Шпак, відомого насамперед не заслугами в шоу-бізнесі, а за рахунок епатажної зовнішності.

Його тіло заповнене татуюванням, пірсингом. Більше того, він навіть лягав під ніж хірурга, щоб вставити імпланти в груди та сідниці. Олександр вкотре підтримав українців у рамках повномасштабної війни проти рашизму, зрадивши таким чином свою Батьківщину.

Олександр Шпак, фото: Instagram

"Ви будете й надалі нас підтримувати? До останнього? (Україна). Так, я і надалі підтримуватиму Україну. Підтримуватиму до того моменту, поки Україна не поверне назад усі свої території. Бо інакше привид комунізму приходитиме не тільки в Україну, а й в інші країни. Цей кошмар інакше ніколи не закінчиться. Тому Україна має перемогти", - заявляє він.

Олександр Шпак, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Звичайно ж, не варто забувати, що в основному – добрі росіяни = неживі росіяни. Це підтверджують і воїни ЗСУ, які "денацифікували" вже 36 тисяч окупантів, котрі зайшли до нас додому. Але факт залишається фактом - в Україні навіть існує легіон "Свобода Росії", сформований виключно з російських полонених та добровольців, які перейшли на бік добра.

Нагадаємо, Дорн про пропагандиста Дудя: Слава Дьомін дізнався, що думає артист з приводу "добрих росіян"

Як повідомляв "Знай.uа", Жанна Бадоєва з "Орел і Решка" розслабилася біля яхт, поки Україна у вогні: "Чимось нагадує..."

Знай.ua писав, Віктор Вацко згадав, як форвард "Динамо" скупив усі російські прапори : "Після цього матчу..."