Відомий український гуморист, зірка студії "Квартал 95" Валерій Жидков захопився стійкістю та силою духу Віталія Кіма, а також поділився спільним знімком. Фото він опублікував на своїй сторінці у соцмережі instagram.

Валерій Жидков захопився Віталієм Кімом, який, незважаючи на всі складнощі, не злякався і не дав російським окупантам поставити місто Миколаїв на коліна. Гуморист зазначив, що навіть постійним обстрілом загарбники не в змозі відібрати віру в перемогу та оптимізм Кіма, який є прикладом того, що не всі супергерої носять плащі та маски.

Валерій Жидков. Фото: Instagram

"За спиною цієї усміхненої людини листи фанери, що замінили вибиті вибуховою хвилею вікна звичайного житлового будинку. А далі за кадром увесь Миколаїв. Поранене, виснажене місто, в яке за чотири з лишком місяці ракети не прилітали лише 18 днів. Миколаїв, на який вони розраховували, і який вони не отримали. І не отримають. Завдяки тим, хто не втік. Хто не злякався. Завдяки тим, хто стоїть до кінця. І завдяки цій посмішці", - написав Валерій Жидков.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, окрім незалежності та цілісності країни: "Право жити та любити вільно".

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".