Повідомляється, що футболіста Прем'єр-ліги, який має зіграти за свою країну на Чемпіонаті світу в листопаді, було заарештовано в північній частині Лондона за підозрою в зґвалтуванні.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Як повідомляє The Daily Telegraph, зірка, якій близько 20 років, чиє ім'я не може бути назване з юридичних причин, взято під варту. Повідомляється, що ймовірний напад стався минулого місяця.

Поліція підтвердила у своїй заяві, що футболіста затримали рано-вранці у понеділок. "4 липня до поліції надійшла заява про згвалтування 20-річної жінки", - йдеться у заяві столичної поліції.

«Повідомлялося, що передбачуване зґвалтування сталося у червні 2022 року». Далі повідомлялося, що чоловіка було заарештовано «за адресою в Барнеті за підозрою у зґвалтуванні та взято під варту, де й залишається». З'ясування обставин триває», - додали в поліції.

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Хоча особистість гравця, що розглядається, не може бути розкрита, стверджується, що він всесвітньо відомий. Передбачається, що клуб гравця знає ситуацію.

Поки що неясно, чи візьме гравець участь у передсезонних матчах свого клубу, оскільки новий сезон Прем'єр-ліги має розпочатися 5 серпня.

Нагадаємо, у мережі показали удар зі штрафного, який зламав закон фізики.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександр Зінченко присоромив свого відомого друга.