Відома російська балерина Анастасія Волочкова показала, як проводить час у компанії двох хлопців, які набагато молодші за неї і закликала заздрити їй мовчки. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анастасія Волочкова досить багатогранна та цікава особистість, яка не соромиться демонструвати себе. Балерина регулярно радує шанувальників новими фото та нерідко досить пікантними, які викликають бурхливі дискусії у мережі.

Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Анастасія Волочкова вирішила вкотре підігріти інтерес до своєї персони та поділилася цікавим фото. На ньому балерина позує сидячи на дивані, а біля неї з двох боків сидять хлопці, які істотно молодші за свою супутницю.

"Мої друзі. Заздріть мовчки", - підписала фото балерина.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

У підписі до фото Волочкова вказала, що молоді люди її друзі, а ще чомусь припустила, що їй будуть заздрити та закликала робити це мовчки. На додаток відключила можливість додавати коментарі під фото, мабуть, щоб уникнути недоречних жартів з боку шанувальників.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Волочкова показала, як вміє дякувати за подарунки, сидячи на колінах у напівроздягненому вигляді: "Ноги вже розсунула".

Також наш портал повідомляв, зірка "Сватів" Федір Добронравов підтримав окупантів та розчарував дружину Євгена Кошового: "Так подобався..."

Крім того, наш портал писав, Наташа Корольова блиснула "п'ятою точкою" в дивній позі і без білизни: "Позитивні емоції".