Українка зустріла в Туреччині російського співака Миколу Баскова, який публічно підтримав повномасштабну війну в Україні, і поставила йому не дуже зручне питання.

Судячи з усього, Баскову не до душі курорти в російському Краснодарі або Сочі, тому що на відпочинок він полетів до Туреччини. І він точно не очікував зустріти там незадоволену українку, а відповідати на її запитання йому було соромно.

Микола Басков, фото - https://www.instagram.com/nikolaibaskov/

На відеоролику, який зняла дівчина, Басков весело танцює у компанії двох спустиць і однозначно не переймається долею невинних українців, на яких напали його співвітчизники. Через деякий час кремлівський артист все ж таки помітив, що його знімають, а дівчина не посоромилася задати йому провокаційне питання, яке загнало б у фарбу будь-кого.

"Я хотіла сказати, я з України. І Росія зараз бомбить Україну кожен день, а ви тут веселитеся. Як вам, нормально веселитися? – запитала дівчина.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Басков на секунду забарився, а потім заявив, що він "відпочиває", а не веселиться. Після швиденько помчав, а дівчина крикнула йому услід "Слава Україні"

Відео розмістили у Twitter.

Раніше ми писали про те, що Басков, Гагаріна, Лепс, Поплавська та навіть Лариса Долина: у Мінкульті вирішили не пускати посібників путіна в Україну

Як повідомляв Знай.ua, Філіп Кіркоров заспівав українською мовою, дивлячись на Наталю Могилевську: "Шо, не всі вдома?"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна дала відповідь російським Баскову та Канделакі, які раділи нападу Росії