Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" і "Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших. Зараз артистка активно розвиває свій аккаунт в Instagram і розміщує інформативні пости для шанувальників, число яких вже перевалило за 500 тисяч.

Надія Матвєєва розмістила фотографію з маленькою українкою та процитувала її слова, які викликають безліч бурхливих почуттів, у тому числі й неприязнь до російських окупантів. Дівчинка сказала, що в неї все добре, тільки ось рідний будинок зруйнували і зараз вона живе у родичів.

Скріншот із Instagram, Надія Матвєєва

Телеведуча зазначила, що українські діти, які жили в окупації, бачили жахливі вчинки росіян. Але незважаючи на це, змогли зберегти в собі людяність та дитяче світло.

Матвєєва пообіцяла, що наша країна обов'язково переможе ворога і відновиться заради таких дітей та їхнього майбутнього. Також вона знову подякувала бійцям із ЗСУ за дрібні радощі життя та кожен новий день.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Надія Матвєєва розповіла, як зароблятиме гроші, якщо втратить місце на телебаченні: "Морально готова робити що завгодно"

Як повідомляв Знай.ua, син ведучої "Все буде добре" Надії Матвєєвої вирушив винищувати військових росії: "Це війна, так має бути"

Також портал Знай.ua писав, що Надія Матвєєва виходить заміж за хлопця, на 20 років молодше за неї, рідні проти: "У нього немає грошей на обручку"