Відомий співак, Народний артист України Павло Зібров розповів, чому, на його думку, розпочалася повномасштабна війна. Роздумами він поділився в інтерв'ю у програмі "Зірковий шлях".

Павло Зібров поділився роздумами щодо повномасштабного російського вторгнення, яке могло б і не трапиться, якби ситуація склалася інакше, і люди у сусідній країні не велися на пропаганду.

Павло Зібров. Фото: Youtube

Так, артист заявив, що за те, що відбувається в Україні, у відповіді не тільки верхівка російської влади, яка сидить у Кремлі, а й прості громадяни. За словами Зіброва своєю бездіяльністю та бездумною підтримкою путіна, вони фактично дали "зелений колір" на початок кровопролитної війни.

"Я вважаю, що винна не тільки влада - винні всі, хто живе в росії і мовчки дивися на все і киває головою путіну. Ти молодець, путін, наш вождь, кумир, Ленін. Від них колективну відповідальність мають", - поділився думкою Павло Зібров.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка популярного серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк погодився стати головним героєм шоу "Холостяк": залишилося пережити Алекса Топольського.

Також наш портал інформував, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв із "Азовсталі": "Стали одним голосом держави".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."