Про українську співачку Ані Лорак вже давно нічого не чути. З початку повномасштабної війни, яку розпочала росія на чолі з путіним, артистка опублікувала лише один пост про "бідних дітей".

Після цього Кароліна видалила профіль в інстаграм і кудись зникла. Перша поява на публіці сталася на дні народження сина Філіпа Кіркорова - Мартіна. Але й там Лорак змогли розглянути лише на парі відео.

Наступним було весілля у Вірменії, де Лорак вже виступала. Українці відзначили те, як співачка неабияк погладшала, а обране вбрання їй зовсім не личить.

Ані Лорак, скріншот із відео виступу на корпоративі

Зараз же стали відомі ще одні подробиці з життя Ані Лорак і вони вельми сумні. Стало відомо, що співачці заблокували її рахунок у банку. Про це повідомили росЗМІ.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Минулого року багатостраждальне ТОВ "Ані Лорак Продакшн", яке займається організацією концертів, випуском пісень та кліпів, співачка змогла відстояти після секс-скандалу з Меладзе. Тоді податкова служба ледь не закрила цілком успішне та прибуткове підприємство через неправильну юридичну адресу, але Кароліна Куєк, як єдиний засновник, усунула всі недоліки.

Ані Лорак. Фото: скрін youtube

Зараз рахунки фірми вже заморожено.

Компанія Лорак потрапила до чорного списку боржників ФНП - тут виявляються ті, хто не платить обов'язкові відрахування, або більше року не надає податкової звітності

Рахунки Ані Лорак заблоковано

Нагадаємо, що розповніла Ані Лорак повернулася, але знову промовчала про війну і зганьбилася.

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак розважилася з дружиною "путінського рота" Пєскова на вечірці у Філіпа Кіркорова.