Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі шокував відвідувачів паба після того, як він увійшов до бару топлес.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Відвідувачі пабу Queen's в Ейнтрі були шоковані, коли в неділю в барі з'явилося масивне тіло чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі. Кажуть, що Ф'юрі увійшов у паб топлес, щоб скористатися ванною, перш ніж він залишився випити і замовив пиво в барі, перш ніж побалакати з місцевими жителями.

Циганський король в даний час знаходиться в Ліверпулі в рамках свого "Fury Fest - The Official After Party Tour", оскільки він продовжує святкувати свою квітневу перемогу над Ділліаном Уайтом.

Тайсон Ф'юрі приголомшив фанатів, з'явившись топлес у пабі

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Один бармен розповів Liverpool Echo про несподівану зустріч із Ф'юрі, пояснивши: «Спочатку ніхто не помітив його, коли він просто пройшов через бар. Ми були не так зайняті, а потім я підняв голову і побачив Тайсона Ф'юрі. Я сказав одному зі своїх колег: "Це Тайсон Ф'юрі?", і його менеджер сказав: "Так, це він". Потім він вийшов із ванної і його почали фотографувати всі, хто був там».

Це не вперше, коли Ф'юрі дивує фанатів несподіваною появою в пабі. Ще у 2016 році він був помічений у барі в Ніцці напередодні поразки Англії від Ісландії у 1/8 фіналу.

Тайсон Ф'юрі зайшов у паб, щоб сходити до туалету, перш ніж замовити пиво

Пізніше Ф'юрі підтвердив у Твіттері, що тієї ночі він купив 200 джагербомбів для клієнтів у барі, поділившись фотографією рахунку, на якому видно, що він витратив на замовлення 1000 євро.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі заявив, що повертатиметься у великий бокс.