Оля Полякова та Маша Єфросиніна порадували шанувальниківновим випуском шоу " Дорослі дівчатка". Було видно, що улюбленицям українців дуже важко далася ця розмова.

Дівчата почали з того, чому їм поки що складно переходити на українську мову, адже вони отримали безліч образ та погроз щодо цього.

Далі Маша зачитала питання підписників про те, як управляти своїм гнівом, але розмова знову змістилася до того, які образи отримують знаменитості від своїх же земляків.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

Оля Полякова провела тур Америкою - це було 9 концертів. В одному зі своїх інтерв'ю вона розповіла, що жертвує півмільйона з цього туру для допомоги українцям після чого на "Королеву ночі" обрушили шквал критики за те, що це просто смішна сума.

Популярні новини зараз

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Оля Полякова наголосила, що артисти зараз виживають, як можуть. Вони нікому нічого не винні, але все одно намагаються допомогти і все одно отримають у відповідь чиюсь незадоволеність.

"Олю, скільки людей тобі це написало? Один? Тобто, те, що нас прокляли 5 тисяч людей, назвали нас рашистськими п*віями, тварями, підстилками та вбивцями тебе не вибивало?" - поцікавилася Єфросиніна.

На що Полякова відповіла у властивій їй зухвалій та гуморній манері:

"Я росіянам не давала, у мене чоловік єврей. Чого це я рашистська підстилка? Я взагалі 3 місяці нікому не давала"

Нагадаємо, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна поки що відмовилися від української мови: "Ми її вчимо, але вам буде нецікаво"

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова повернулася до Києва і лягла під апарат: "Не дамо війні зробити із себе старих баб"