Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 250 тисяч людей.

Соломії Вітвіцькій випала честь взяти інтерв'ю у першої леді Олени Зеленської. Телеведуча розпитала дружину президента про те, як вона проживає війну та розлуку із чоловіком. Також вони обговорили, як відбуватиметься повоєнне відновлення України та другий в історії країни саміт Перших леді та джентльменів.

Скріншот із Instagram, Соломія Вітвіцька

Вітвіцька поділилася фотографіями, зробленими під час їхнього спілкування. На одній з них жінки хіхікають, наче подружки і виглядає це дуже зворушливо. Більш того, Соломія заявила, що на її прохання Зеленська підписала лот-сюрприз для благодійного розіграшу, гроші з якого вона пожертвує ЗСУ.

Шанувальники оцінили розкішний зовнішній вигляд Олени Зеленської та те, яку корисну інформацію вона надала. Також не забули відзначити гарну роботу Вітвіцької.

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Коментарі - instagram.com/solomiyavitvitska/

Коментарі - instagram.com/solomiyavitvitska/

Раніше ми писали про те, що зірка "1+1" Соломія Вітвицька показала, як доводиться працювати, "з сумом радість обнялася": "На емоціях"

Як повідомляв Знай.ua, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька показала, де їй доводиться працювати під час війни: в укритті і під виття сирен

Також портал Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька ніжно обійняла того, хто подарував хвилини безтурботності під час війни: "Забути, що за стінами..."