Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна в соцмережах і розміщує багато контенту для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 1 мільйон. Крім своєї творчої діяльності, вона ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова поділилася своїм болем із фанатами. Дівчина хотіла зробити чергову процедуру з омолодження, приїхала в салон і майстер вже готова була приступати, але побачила моторошний червоний висип на її тілі, а саме - на п'ятій точці.

Скриншот из Insta Stories, Елена Филонова

Блогерка попросила своїх численних підписників порадити якогось гарного дерматолога, який допоміг би їй вирішити таку неприємну проблему. Філонова не на жарт злякалася і заявила, що її трясе від побаченого.

"Мене ось так зараз просто колошматить" - поділилася переживаннями дівчина.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Також вона не забула забігти в аптеку і скупила багато ліків, сподіваючись, що червоні плями якнайшвидше зникнуть.

"Сподіваюся, допоможе... мене трусить", - сказала Олена.

Раніше ми писали про те, що ревізор Олена Філонова заявила, що бажає "випробувати" нове ліжко з чоловіком, серце просить змін: "Дико хочу"

Як повідомляв Знай.ua, Олена Філонова потяглася пухкими губами до пітона молодого хлопця на вулиці: "Знайомтеся, це Рома"

Також портал Знай.ua писав, що Олена Філонова показала апетитне тіло без одягу, щоб розповісти про наболіле: "Різні ноги, втрата..."