Сергій Бабкін неординарний співак, який не перестає дивувати своїх прихильників, зумів здивувати у непростий час, виконавши слова Кобзаря у стилі Боба Марлі.

Зірка розмістив свою версію виконання "Заповіту" на сторінці в Instagram. Про пісню та ідею розповідає в блозі. Сергія попросили взяти участь у проєкті, і він знав, що заспіває у ньому саме пісню Шевченка. Адже за словами Бабкіна, тепер всі тексти, які ми колись знали і не відчували їх, тепер заграли новими сенсами, наповнилися новим звучанням та відгукуються у кожному серці.

Сергій Бабкін. Фото: скриншот Youtube

Реггі-версію "Заповіту" Тараса Шевченка я зробив ще багато років тому. Але після 24 лютого лірика Кобзаря заграла новими барвами й почала резонувати з нашим сьогоденням, нібито він писав не в XIX сторіччі, а 2022 року. Сергій Бабкін.

Тому коли до співака звернулися з пропозицією взяти участь у проєкті VOICESOFNATION, він від самого початку знав, що саме співатиме.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Сергій Бабкін. Фото: скриншот Instagram

Шанувальники, які сумують за своїми кумирами були здивовані та приголомшені, адже справді пісня набула нового звучання:

"Дуже круто! Дуже файно! Реггі версія", "І сльози течуть, від болю та безвихіддя", "Привіт з Харкова, дуже сильні вірші та гарна пісня", "Сергiю, дуже файно, немов крила виросли за спиною, дякую за позитив", "Моя мама вишила той вірш з портретом Тараса Шевченка, коли ми були малими", "До мурашок", "Боб Марлі та Тарас Шевченко! Класно придумано, круто виконано, браво!", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Сергій Бабкін розповів, як війна змінила його погляди на світ.

Як повідомляв "Знай.ua" Сергій Бабкін похвалився талантом підростаючого сина.

Також "Знай.ua" інформував, що Сніжана Бабкіна похвалилася чарівним вікендом у Венеції.