Фіналістка найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Юлія Бельченко з прізвиськом "Зайка" зараз активно розвиває свій блог у соцмережі Instagram, багато подорожує та радує шанувальників контентом про своє життя. За дівчиною слідкує понад 330 тисяч людей.

Наразі Юлія Бельченко перебуває в Італії зі своєю подругою Надін Медведчук, ще однією учасницею "Холостяка". Дівчата живуть в одній квартирі, знайомляться з країною та її культурою, не забуваючи розповідати багато цікавого про життя за кордоном.

"Зайка" Юля, фото: Instagram

Зайкацього разу розмістила цікаві Insta Stories, з'явившись перед шанувальниками після пробудження вранці. Дівчина зробила фото у ванній кімнаті, показавши округлий животик. Жодних коментарів вона не дала, а лише привіталася з фанатами.

Скріншот із Insta Stories, Юля Зайка

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Багато підписників, напевно, відразу ж подумали, що вона при надії. Але Юля поспішила їх заспокоїти – виною всьому критичні дні та велика порція попкорну, що вона з'їла на ніч.

Скріншот із Insta Stories, Юля Зайка

Скріншот із Insta Stories, Юля Зайка

А після сталося "диво". Зайка роздягся до білизни і знову показала свою фігуру, тільки вже підтягнуту і без роздутого живота.

Скріншот із Insta Stories, Юля Зайка

Раніше ми писали про те, що Юля "Зайка" захотіла стати гарячою дівчинкою, поки Михайло Заливако "звільнився": "Треба бути"

Як повідомляв Знай.ua, Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" після розпусти біля собору взялася порушувати заборони: "Гаряче в ж*пку"

Також портал Знай.ua писав, що фіналістка шоу "Холостяк" Юля "Зайка" показала служителям собору груди, але її не впустили: "Розпусна жінка прийшла"