Український співак Wellboy (Антон Вельбой) був учасником Нацвідбору на Євробачення у 2022 році з піснею "Nozzy Bossy".

Ще на сцені Нацвідбору хлопець потрапив у скандал. Незважаючи на позитивне посилання та яскраве виконання, суддям не сподобалася постановка на сцені. Вельбой виступив у супроводі танцівниць, на яких сів у фіналі пісні. Таке рішення обурило Тіну Кароль та Ярослава Лодигіна.

Wellboy прислухався до критики та визнав правоту журі Нацвідбору на "Євробачення-2022".

"Все, на дівчатах не сиджу. Ні разу не сяду на дівчат, у жодному разі. Це був художній образ, можливо, трохи незрозумілий" , - сказав він.

Але цей випадок, таки, не навчив Антона нічого, адже після розірвання контракту з продюсером Юрієм Бардашем, Вельбой влипнув у новий скандал.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Виконавець піднімався у метро на ескалаторі і перед ним стояла дівчина у короткій спідниці, адже у Києві була спека того дня. Антон не придумав нічого кращого, як зняти "шикарний вигляд" знизу, засвітивши інтимні місця незнайомки.

Сторіз Wellboy

На такий вчинок виконавця не могли не відреагувати українки. Вони почали йому писати і пояснювати, що так неправильно. На це Антон просто блокував усіх, хто критикував. Тоді дівчата вирішили показати поведінку співака у мережі ТікТок. Одна з критикуючих записала відео, де показала листування з Вельбоєм та його блокування.

"Шкода, що український співак виявився лайном" , - каже дівчина.

Друга українка зняла відео про те, що не здивована такому вчинку виконавця хіта "Вишні" після його сидіння на дівчатах на Нацвідборі.

А ось сам Вельбой не тільки не жалкує про свій вчинок, але навіть глузує з тих, кого не влаштувала його "прихована камера" під спідницею в столичному метро.

"А що за сексисти? Коли це любити дівчат стало не ок? Сорі, зуммери, був не правий, киваю головою" , - пише Антон, додаючи відео обурюваних.

Сторіз Wellboy

У той же час він виставляє повідомлення своїх шанувальників, які не бачать у такій зйомці нічого такого, адже він не показав обличчя незнайомки, а також тих, хто ображає дівчину, яка зняла викривальне відео.

Сторіз Wellboy

Сторіз Wellboy

Слідом за цим Антон просить не займати інфопростір будь-якими дурницями, на кшталт Дантеса та Дорофєєвої, зради Бардаша та громадянства Невзорова, а займатися справою та допомагати ЗСУ та країні.

Сторіз Wellboy

Нагадаємо, що Wellboy передбачав покарання для російських загарбників - скоро все стане на свої місця.

Раніше ми повідомляли, що експродюсер Wellboy Юрій Бардаш, ставши зрадником, забув про любов до Скрябіна.